Drie finalisten voor Topvrouw Limburg 2021 bekend!

De Venlose advocaat Hayat Barrahmun van Boels Zanders Advocaten, Maria Jacobs, CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro en Esther Paulus-Maalsté, storemanager 10. Zij zijn door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen. Op woensdag 17 maart wordt bekend wie dit jaar de winnaar is. 

De jury kent de titel Topvrouw Limburg 2021 toe aan een topvrouw die beschikt over onder andere leidinggevende capaciteiten, visie, doorzettingsvermogen en zakelijke en maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast moet zij een inspirerend voorbeeld zijn voor andere topvrouwen en voldoen aan een aantal financiële criteria.

De verkiezing Topvrouw Limburg wordt in 2021 voor de negende keer georganiseerd. Door het COVID-19 virus moest de editie van 2020 worden uitegsteld. De verkiezing is een eerbetoon aan topvrouwen in Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, gemeenschap, overheid of wetenschap. Met de verkiezing van de Topvrouw Limburg worden inspirerende topvrouwen in de schijnwerpers gezet.

De jury van Topvrouw Limburg bestaat uit voorzitter Pim Steerneman, CEO Sevagram; Jan Berden, CEO Berden Mode & Wonen; Angelique Palmen, CEO Mijnwater BV; Yvonne Paulussen, Director of Change van Vekoma Rides en de winnaar van vorig jaar, Lizbeth van den Boogaart, Directeur Fresh Park Venlo. In februari 2021 gaat de jury op bedrijfsbezoek bij de finalisten.

Deel dit bericht