Openstelling Kandidatuur Verkiezing Topvrouw 2022

De stichting Topvrouwen Limburg heeft als doel vrouwelijk ondernemerschap en vrouwelijk leiderschap te stimuleren en te ontwikkelen.De verkiezing is een eerbetoon aan de topvrouwen in Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, gemeenschap, overheid of wetenschap.

Met de verkiezing van Topvrouw Limburg wil de stichting deze inspirerende topvrouwen in de schijnwerpers zetten.

Het doel daarvan is drieledig:

  • Passend eerbetoon geven aan de genomineerde topvrouwen.
  • Juiste aandacht voor de waardevolle toevoegingen door topvrouwen.
  • Inspirerend voorbeeld zijn voor andere vrouwen en hen stimuleren.

De eretitel Topvrouw Limburg wordt jaarlijks toegekend. De topvrouw uit het Limburgse bedrijfsleven of organisatie is een persoonlijkheid die vrouwelijk ondernemerschap en vrouwelijk leiderschap stimuleert en ontwikkelt. Die een inspirerend en stimulerend voorbeeld is voor anderen.

Een topvrouw die vertrouwen uitstraalt en geeft, én een topvrouw met een gevestigde reputatie, die zich met passie inzet om het goede te doen voor mens en maatschappij. Met het oog op de aankomende verkiezing die gehouden zal worden op 22 september 2022, start vanaf nu de aanmeldprocedure voor potentiële kandidaten. U kunt mogelijke kandidaten uit uw bedrijfsomgeving via het aanmeldformulier op onze website aan ons voordragen. Voor de procedure rondom de aanmelding maakt u gebruik van het aanmeldformulier op onze website.

 

Deel dit bericht