Young Female Talent Award Limburg – editie 1!

Dit jaar zullen we voor het eerst de Young Female Talent Award Limburg uitreiken en hiermee opkomend talent in de spotlights zetten.

Er zijn 3 geweldige finalisten voor deze eretitel geselecteerd:

Kelly Engelen: wist al altijd dat ze in de mode-industrie wilde werken en is al ruim een jaar trotse eigenaresse van Des Anges, een kledingmerk gericht op het breken van stigma’s en duurzaamheid.

Britt Mooren: heeft passie voor het inzetten van creatief talent – van muziek tot theater. Momenteel zit ze weer in de schoolbanken om de opleiding tot muziekmanager te volgen. Tijdens haar eerste studie was ze aan de slag als assistent persmanager bij Nationale Opera & Ballet in Amsterdam. Haar eigen Buro Bruist levert nu al bijna 1 jaar succesvol ondersteuning in de culturele sector.

Laura Nieboer: zet zich volop in voor duurzaamheid – op alle vlakken. Na haar master Entrepreneurship and SME Management heeft ze een eigen bedrijf opgericht, Lubosch Land. Naast haar rol als bedrijfsleider is ze bestuurslid bij YES. Young Entrepreneur Society. Tevens adviseert ze hoe bedrijven duurzaam kunnen veranderen.

Tijdens onze grote avond op 2 november zal een van deze dames de eretitel Young Female Talent Award Limburg 2023 in de wacht slepen. Wij kijken ernaar uit!

Deel dit bericht