Conny Vluggen Topvrouw Limburg 2018

Roermond, 5 april 2018 – Conny Vluggen – Managing Director van Koma KTI BV uit Roermond, heeft vanavond tijdens een avondvullend programma in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond de award voor ‘Topvrouw Limburg 2018’ gewonnen.

Een onafhankelijke jury heeft bij het kiezen van de winnaar gelet op eigenschappen als visie, innovatie, doorzettingsvermogen en leidinggevende capaciteiten. Ook moest aan enkele financiële criteria voldaan worden. De winnares wordt gezien als een inspirerend voorbeeld voor anderen. Over de winnende zakenvrouw zei de jury:

“Conny is een oersterke vrouw en een enorme doorzetter. Zij gaat door waar een ander het zou opgeven. Dit zie je ook terug in haar passie voor de duursport. Tijdens het bedrijfsbezoek bleek dat Conny, naast dat ze over uitgebreide technische kennis beschikt, ook een enorme overtuigings- en wilskracht heeft. Conny is een topvrouw die weet wat ze wil. Ze kan snel een analyse maken van de situatie en weet er dan voor te zorgen dat een bedrijf gaat floreren. De jury heeft vol bewondering geluisterd naar haar gedrevenheid. Koma KTI is een familiebedrijf dat dit jaar 80 jaar bestaat. Ze heeft het vertrouwen gewonnen van de aandeelhouders en het bedrijf door een transitie geloodst. Conny geeft aan nog lang niet klaar te zijn met haar job en haar ogen sprankelen als ze spreekt over wat ze nog allemaal gaat doen. Conny weet zich staande te houden in een markt waar een sterke concurrentie is. De jury vindt het bijzonder knap dat Conny het bedrijf in de 2,5 jaar dat ze er nu directrice is, van een verliesgevende onderneming heeft omgezet naar een winstgevende organisatie. Conny, wat anderen van jou kunnen leren is doorzettingsvermogen. Jij zegt dan ook vaker: als je iets echt wil bereiken en je je hier vol voor inzet, dan komt het resultaat zeker. Als vrouw in de techniek heb jij dat je gehele carrière laten zien. Daar is de jury van onder de indruk en dat maakt jou een inspirerend voorbeeld voor anderen.”

 

De drie topvrouwen Marit Brugman – Eigenaar Liever Sociaal/DylanHaegens BV uit Venray, Peggy van Sebillen – Algemeen Directeur Zuiderlicht uit Maastricht en Conny Vluggen – Managing Director van Koma KTI BV uit Roermond werden aan het publiek voorgesteld middels film en live-interviews door Vivian Lataster en Sander Kleikers in steeds afwisselende settings. Ook gaven de drie finalisten elk een pitch van 2 minuten. Ruim 450 gasten uit de hele provincie waren aanwezig bij de uitreiking en mochten meestemmen op hun favoriete topvrouw.