Karolina Swoboda Zakenvrouw Noord-Limburg 2014

Venlo, 12 juni 2014 – Karolina Swoboda, operationeel directeur en mede-eigenaar van Otto Work Force uit Venray, heeft vanavond tijdens een avondvullend programma in de Schouwburg in Venray de award voor ‘Zakenvrouw Noord-Limburg 2014’ gewonnen.

Een onafhankelijke jury heeft bij het kiezen van de winnaar gelet op eigenschappen als visie, innovatie, doorzettingsvermogen en leidinggevende capaciteiten. Voor het eerst werden dit jaar ook financiële criteria toegevoegd. De jury had er naar eigen zeggen een zware taak aan om een winnares uit de drie finalisten te kiezen. “De winnende zakenvrouw is een inspirerend voorbeeld. De verkiezing stimuleert andere vrouwen om te kiezen voor een leidinggevende functie binnen een bedrijf of om zelf een bedrijf te starten.” aldus juryvoorzitter Carla Pluijmaekers.

Nadat een longlist van negen kandidaten was vastgesteld, maakte een onafhankelijke jury op 13 maart de drie finalisten bekend. Deze drie zakenvrouwen streden vanavond in Schouwburg Venray om de felbegeerde titel. De drie zakenvrouwen werden aan het publiek voorgesteld middels film en live-interviews in steeds afwisselende settings. Ook gaven de drie finalisten elk een pitch van 2 minuten. Ruim 500 gasten uit de hele regio waren aanwezig bij de uitreiking en mochten meestemmen op hun favoriete zakenvrouw.

 

Bekijk hier een impressie van de avond door Peel en Maas TV
(Video Youtube, 13 juni 2014)

Lees hier het interview met Karolina Swoboda in Dagblad de Limburger
(Pdf, 14 juni 2014)

Lees hier het interview met Karolina Swoboda in Flexmarkt
(Pdf, september 2014)

Lees hier het interview met Karolina Swoboda in Reflex
(Pdf, september 2014)

Bekijk hier het interview met Karolina Swoboda in Made in Limburg van TVL
(TV Limburg, 4 oktober 2014)