Marcia Adams Zakenvrouw Noord-Limburg 2015

Marcia Adams – Directeur Dichterbij, heeft op 21 mei 2015 tijdens een avondvullend programma in de Mèrthal in Horst de award voor ‘Zakenvrouw Noord-Limburg 2015’ gewonnen.

Een onafhankelijke jury heeft bij het kiezen van de winnaar gelet op eigenschappen als visie, innovatie, doorzettingsvermogen en leidinggevende capaciteiten. Ook moest aan enkele financiële criteria voldaan worden. De winnares wordt gezien als een inspirerend voorbeeld voor anderen. Over de winnende zakenvrouw zei de jury:

“Je bent inspirerend en prettig in de omgang. Contouren van jouw ondernemersplan heb je duidelijk in beeld en je bent zakelijk ingesteld. Daarnaast geloof je sterk in je eigen kunnen en kracht en handelt daardoor zeer plangericht. Je bent gepassioneerd en maatschappelijk betrokken. Je weet waar het om draait en stelt de klant centraal. Een groot doorzetter!”

Nadat een longlist van vijf kandidaten was vastgesteld, maakte een onafhankelijke jury op 12 maart de drie finalisten bekend. Deze drie zakenvrouwen streden vanavond in de Mèrthal in Horst om de felbegeerde titel.

De Mèrthal werd speciaal daarvoor omgebouwd tot een arena. De drie zakenvrouwen werden aan het publiek voorgesteld middels film en live-interviews in steeds afwisselende settings. Ook gaven de drie finalisten elk een pitch van 2 minuten. Ruim 300 gasten uit de hele regio waren aanwezig bij de uitreiking en mochten meestemmen op hun favoriete zakenvrouw.