Drie kandidaten Zakenvrouw Limburg 2017 bekend

Een onafhankelijke jury heeft vandaag de drie kandidaten voor de titel Zakenvrouw Limburg 2017 bekendgemaakt.

De kandidaten zijn (in alfabetische volgorde):

De drie kandidaten kunnen binnenkort een bedrijfsbezoek van de jury verwachten. Op donderdag 22 juni wordt tijdens een avondvullend programma in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond de winnaar bekendgemaakt. De jury zal bij het kiezen van de winnaar letten op eigenschappen als visie, innovatie, doorzettingsvermogen en leidinggevende capaciteiten. Ook moet er aan bepaalde financiële criteria voldaan worden. Het publiek kan 22 juni een stem uitbrengen op haar favoriete zakenvrouw.

De jury van Zakenvrouw Limburg bestaat uit Jan Berden, member of the board Berden Mode & Wonen, Dorrie Eilers, directeur Neptunus, Mieke Verhaegh, directeur Trias B.V. en Zakenvrouw Noord-Limburg 2016, Leo Linders, algemeen directeur Jan Linders supermarkten en Angelique Paulissen-Palmen, oprichter en partner EY Montesquieu.

De jury kent de titel toe aan een zakenvrouw die beschikt over onder andere leidinggevende capaciteiten, visie, doorzettingsvermogen en zakelijke en maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast moet zij een inspirerend voorbeeld zijn voor andere zakenvrouwen en voldoen aan een aantal financiële criteria. Het bestuur van de stichting ziet de verkiezing als eerbetoon aan zakenvrouwen in Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, de gemeenschap, de overheid of de wetenschap.

Deel dit bericht