Mieke Verhaegh Zakenvrouw Noord-Limburg 2016

Venlo, 23 juni 2016 – Mieke Verhaegh, directeur Trias B.V. uit Venlo heeft vanavond tijdens een avondvullend programma in Theater de Maaspoort in Venlo de award voor ‘Zakenvrouw Noord-Limburg 2016’ gewonnen.

Een onafhankelijke jury heeft bij het kiezen van de winnaar gelet op eigenschappen als visie, innovatie, doorzettingsvermogen en leidinggevende capaciteiten. Ook moest aan enkele financiële criteria voldaan worden. De winnares wordt gezien als een inspirerend voorbeeld voor anderen. Over de winnende zakenvrouw zei de jury:

“Mieke profileert zich sterk als zakenvrouw in de regio. Naast haar rol als directeur-eigenaar van Trias is ze zeer maatschappelijk betrokken. Zo zet zij zich als lid van de Advisory Board van LWV-Women in voor het versterken van de positie van vrouwen in Limburg en voor diversiteit in het zakenleven.

Mieke heeft een duidelijk beeld van welke marktsegmenten en klantgroepen voor haar onderneming belangrijk zijn. Ze heeft scherpe keuzes gemaakt en zich hierop gefocust. Mieke stimuleert innovatie in de regio door  het vinden van subsidies  voor vernieuwende projecten. Hiermee stimuleert zij samenwerking tussen bedrijven en laat ze de regio groeien in haar innovatieve kracht.

De jury ziet Mieke als een echte netwerker en een commercieel sterke zakenvrouw. Ze is doeltreffend en weet wat er speelt om haar heen.  Als directeur van Trias heeft ze laten zien dat ze ook in een tijd van crisis en een dalende omzet, haar bedrijf door middel van een sterke nieuwe strategie  kan laten groeien. Ze is een voorbeeld  als strategisch denkende en maatschappelijk betrokken zakenvrouw.”  

De drie zakenvrouwen werden aan het publiek voorgesteld middels film en live-interviews door Vivian Lataster en Frans Pollux in steeds afwisselende settings. Ook gaven de drie finalisten elk een pitch van 2 minuten. Ruim 350 gasten uit de hele regio waren aanwezig bij de uitreiking en mochten meestemmen op hun favoriete zakenvrouw.

 

Deel dit bericht