Verkiezing Zakenvrouw Limburg op 22 juni 2017

Stichting Zakenvrouw Noord-Limburg reikt volgend jaar voor de zesde keer een award uit aan de beste zakenvrouw van het moment. Daarvoor komen niet meer alleen Noord-Limburgse zakenvrouwen in aanmerking, vanaf 2017 wordt de beste zakenvrouw van Limburg gekozen. De verkiezing is op 22 juni in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond.

“Al vijf jaar zetten wij ons in voor meer diversiteit in de top van organisaties. Met de verkiezing maken we vrouwelijk talent zichtbaar en willen we andere zakenvrouwen stimuleren om door te groeien in een organisatie. De discussie over hoe we in Nederland meer vrouwen aan de top kunnen krijgen woedt volop. De tijd is rijp om de verkiezing te verbreden en de Zakenvrouw van Limburg te kiezen,” aldus voorzitter Steffie Hoeijmakers.

Een onafhankelijke jury kent de titel toe aan een zakenvrouw die beschikt over onder andere leidinggevende capaciteiten, visie, doorzettingsvermogen en zakelijke en maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast moet zij een inspirerend voorbeeld zijn voor andere zakenvrouwen en voldoen aan een aantal financiële criteria. Het bestuur van de stichting ziet de verkiezing als eerbetoon aan zakenvrouwen in Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, de gemeenschap, de overheid of de wetenschap.

Deel dit bericht