Finalisten Topvrouw Limburg 2022

Met veel enthousiasme en trots delen wij mee dat na een zorgvuldig selectieproces, de Jury drie finalisten voor de verkiezing Topvrouw Limburg 2022 heeft uitgeroepen. Graag stellen wij de drie finalisten aan u voor.

Chahinda Ghossein-Doha.

Chahinda Ghossein is als Cardioloog i.o. verbonden aan Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) en eveneens werkzaam als hoofdonderzoeker op het gebied van vrouw-specifieke gezondheid. Samen met haar team heeft ze tijdens haar promotie onder andere een groot onderzoekscohort opgezet dat bestaat uit 1700 vrouwen uit heel Nederland. Daarbij is ze initiatiefneemster en voorzitter van stichting Queen of Hearts. Van daaruit zet ze zich in om naast haar klinische en wetenschappelijke verantwoordelijkheden, meer maatschappelijke bekendheid te generen voor deze problematiek. Zo schreef zij een boek over de impact van zwangerschapscomplicaties op het vrouwelijke zijn en organiseert ze projecten op raakvlakken van wetenschap, muziek en kunst.

Marivonne van Kralingen-Haanstra

Marivonne van Kralingen is als partner verbonden aan advocatenkantoor Voor de Zaak in Venlo. Voor haar functie vervult ze meerdere rollen. Zo vervult ze niet alleen de rol van advocaat arbeidsrecht en mediator maar is Marivonne tevens intervisiegespreksleider, trainer en productontwikkelaar. Voor de Zaak is opgericht in 2016 en sindsdien groeiende. Verder is Marivonne actief als bestuurslid bij Jong Management Noord- en Midden Limburg, commissaris en voorzitter van de commissie Arbeidsmarkt & Kennisontwikkeling van Ondernemend Venlo.

Esmiralda Thieme

Esmiralda Thieme is als Directeur Risk & Internal Audit verbonden aan AZL, onderdeel van NN Group. Daarmee is ze integraal verantwoordelijk voor het bepalen van het risicoprofiel en het in control zijn van de organisatie. Samen met haar organisatie staat ze aan de vooravond van  een majeure transitie van pensioenregelingen en in casu de implementatie van het nieuwe PensioenAkkoord. Dit heeft enorme impact op IT-systemen, processen, de organisatie, 50 klanten en circa 1,5 miljoen deelnemers. Daarnaast is zij lid van de risicocommissie van de Pensioenfederatie. En is zij lid van het Audit & Risk Committee bij Stichting Pensioenfonds Medisch Specialisten.

De “Topvrouw Limburg 2022” wordt op 22 september benoemd tijdens de gala-avond in de Paterskerk in Weert. Samen met u, willen wij deze fantastische finalisten een onvergetelijke avond bezorgen. Wilt u daarbij aanwezig zijn, dan kunt u kaarten aanschaffen. Stuurt u daarvoor een e-mail aan: secretariaat@topvrouwenlimburg.nl.

Dit e-mailadres kunt u ook gebruiken als uw organisatie de doelstelling van onze Stichting middels sponsoring wenst te ondersteunen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Deel dit bericht