Jet Bussemaker bij verkiezing Topvrouw Limburg 2018

Voormalig minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Jet Bussemaker is op 5 april als gastspreker aanwezig bij de verkiezing van Topvrouw Limburg. Dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt.

Bussemaker onderstreept het belang van meer vrouwen in topfuncties. Zij maakt zich hier al jaren hard voor door onder andere de focus te leggen op onderwijs als motor van emancipatie. Zo zette zij zich als minister in voor meer vrouwelijke hoogleraren en professoren. Ook opende zij een website die het vrouwen makkelijker moet maken om een bestuursfunctie in de top van het bedrijfsleven te bemachtigen.

De verkiezing van Topvrouw Limburg is een eerbetoon aan topvrouwen in Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, de gemeenschap, de overheid of de wetenschap. De finalisten van dit jaar zijn Marit Brugman, Eigenaar Liever Sociaal/Dylan Haegens BV uit Venray, Peggy van Sebillen, Algemeen Directeur Zuiderlicht uit Maastricht en Conny Vluggen, Managing Director van Koma KTI BV uit Roermond.

Er zijn nog kaarten te koop voor de verkiezing op 5 april in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond. Een uniek businessevenement voor de provincie, waar naast de jury ook het publiek een stem mag uitbrengen op haar favoriete Topvrouw. Gouverneur Theo Bovens zal de prijs uitreiken aan de winnares en daarna is er voldoende gelegenheid tot borrelen en netwerken.

Deel dit bericht