Verkiezing Zakenvrouw Limburg voortaan Topvrouw Limburg

De verkiezing Zakenvrouw Limburg verandert haar naam naar Topvrouw Limburg. Het doel van de verkiezing is om vrouwelijk ondernemerschap, management, energie en zakenemotie te stimuleren en te ontwikkelen. De naam Zakenvrouw Limburg dekt deze lading onvoldoende. “We zijn er namelijk niet alleen voor directeur/eigenaren zoals de naam doet vermoeden. De verkiezing is gericht op alle vrouwen die een bijzondere bijdrage leveren binnen een organisatie en een beslissende functie hebben. Dus ook managers en leidinggevenden.” aldus voorzitter Steffie Hoeijmakers.

Vorig jaar werd de verkiezing van Noord-Limburg al uitgebreid naar heel Limburg. “De nieuwe naam is een logische stap om te maken,” aldus Steffie Hoeijmakers. “We willen topvrouwen zichtbaar maken en andere vrouwen stimuleren om door te groeien naar een topfunctie binnen een organisatie. Een goede verdeling tussen man en vrouw in de top van organisaties leidt nu eenmaal tot betere prestaties en resultaten en daar wordt iedereen beter van.”

Op donderdag 5 april 2018 wordt tijdens een avondvullend programma in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond bekend gemaakt wie er met de titel Topvrouw Limburg 2018 naar huis gaat. Vorige week werden de kandidaten al bekend gemaakt (in alfabetische volgorde):

  • Marit Brugman – Eigenaar Liever Sociaal BV/Dylan Haegens BV uit Venray
  • Peggy van Sebillen – Algemeen Directeur Zuiderlicht uit Maastricht
  • Conny Vluggen – Managing Director van Koma KTI BV uit Roermond

Deel dit bericht