Verkiezing Topvrouw Limburg op 5 april 2018

Stichting Topvrouwen Limburg reikt op donderdag 5 april 2018 voor de zevende keer een onderscheiding uit aan de meest inspirerende topvrouw van Limburg. De verkiezing vindt plaats in TheaterHotel De Oranjerie in Roermond. Topvrouwen uit Limburg kunnen vanaf nu voorgedragen worden tot 1 december 2017.

Dit jaar ging de titel Zakenvrouw Limburg naar Cristianne Rijcken, Founder and CSO van Cristal Therapeutics uit Maastricht. De jury roemde onder meer haar continue scherpe en optimistische blik en grenzeloze doorzettingsvermogen waardoor ze de fase heeft bereikt waarin haar geneesmethode nu bij patiënten wordt getest. Cristianne is hiermee volgens de jury een voorbeeld voor de jonge wetenschappelijke zakenvrouw die vanuit haar kennis haar dromen durft na te streven.

Cristianne Rijcken neemt dit jaar plaats in de jury. De jury wordt verder versterkt met Pim Steerneman, bestuursvoorzitter van Sevagram. De overige juryleden zijn Jan Berden, member of the board Berden Mode & Wonen, Dorrie Eilers, directeur Neptunus Group en Angelique Paulissen-Palmen, oprichter en partner EY Montesquieu.

De jury kent de titel toe aan een topvrouw die beschikt over onder andere leidinggevende capaciteiten, visie, doorzettingsvermogen en zakelijke en maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast moet zij een inspirerend voorbeeld zijn voor andere topvrouwen en voldoen aan een aantal financiële criteria. Het bestuur van de stichting ziet de verkiezing als eerbetoon aan topvrouwen in Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, de gemeenschap, de overheid of de wetenschap.

Deel dit bericht