Lizbeth van den Boogaart Topvrouw Limburg 2019

Roermond, 4 april 2019 – Lizbeth van den Boogaart, directeur van Fresh Park Venlo heeft vanavond tijdens een avondvullend programma in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond de award voor ‘Topvrouw Limburg 2019’ gewonnen.

Een onafhankelijke jury heeft bij het kiezen van de winnaar gelet op eigenschappen als visie, innovatie, doorzettingsvermogen en leidinggevende capaciteiten. Ook moest aan enkele financiële criteria voldaan worden. De winnares wordt gezien als een inspirerend voorbeeld voor anderen. Over de winnende topvrouw zei de jury:

“Als directeur bij Fresh Park Venlo ben jij, Lizbeth van den Boogaart, operationeel, technisch en commercieel verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van het bedrijvenpark Fresh Park Venlo. De jury heeft ter plaatse mogen aanschouwen hoe jij ruim 100 bedrijven, klein en groot, die actief zijn in fresh & food business, voorziet van geschikte huisvesting. Lizbeth, je hebt een duidelijke visie en weet wat je de komende jaren te doen staat. De jury is onder de indruk van jou en wat je hebt neergezet als topvrouw. De jury ziet jou als een inspirerend voorbeeld voor vrouwen die net als jij in een mannenwereld actief zijn.”

De drie topvrouwen Lizbeth van den Boogaart – directeur van Fresh Park Venlo, Petra Dassen-Housen – burgemeester van de gemeente Beesel, Astrid Roebroeck-Pinckaers – eigenaar Ricoh Document Center Zuid, werden aan het publiek voorgesteld middels film en live-interviews door Kirsten Paulus en Sander Kleikers in steeds afwisselende settings. Ook gaven de drie finalisten elk een pitch van 2 minuten. Ruim 350 gasten uit de hele provincie waren aanwezig bij de uitreiking en mochten meestemmen op hun favoriete topvrouw.

Bekijk hier de video van Lizbeth van den Boogaart.

Foto door: Ted Boots Fotografie

Deel dit bericht