Topvrouwen Limburg en UMIO slaan handen in elkaar

Met gepaste trots laten we weten dat Stichting Topvrouwen Limburg een samenwerking is gestart met UMIO voor het faciliteren van de Topvrouw Limburg-verkiezing.

UMIO is onderdeel van Maastricht University en zet zich in om individuele professionals en organisaties te laten doorgroeien op het gebied van bedrijfskundige thema’s als leiderschap, strategie, innovatie, digitalisering, duurzaamheid, accounting en control. Dit gebeurt met leertrajecten die variëren van eendaagse masterclasses tot twee jaar durende masteropleidingen en volledig op maat gemaakte trajecten voor bedrijven.

Het partnerschap kwam organisch voort uit een gezamenlijke missie, namelijk het creëren van duurzame impact door het verder ontwikkelen en ondersteunen van talentvolle (vrouwelijke) professionals op het gebied van ondernemerschap en management.

Samen met UMIO overhandigen we daarom tijdens de verkiezing van de Topvrouw Limburg op 2 november een “learning voucher” aan de winnares!

Meer weten over de verkiezing van de Topvrouw Limburg 2023, de genomineerden en het programma op 2 november aanstaande? Kijk hier.

Noot: mede vanwege de nominatie van Pamela Habibović willen wij benadrukken dat UMIO en Maastricht University niet betrokken zijn bij de beoordeling van de aangedragen kandidaten en de uiteindelijke selectie van Topvrouw Limburg 2023. Voor meer details over de selectieprocedure, kijk hier.

Deel dit bericht